fredag den 12. december 2014

12. december Andelår


Nu er der 12 dage til den store andesteg, så vi kan med rette varme op nu med et lækkert lår.

Andelår med svesker og hvidløg

4 andelår
Salt, peber
6 fed hvidløg
100 g svesker
4 timiankviste

4 dl bouillon/ vand
Tilbehør kartofler og rødkålssalat

Tænd ovnen på 160 grader. Gnid lårene med salt og peber. Pil hvidløgene og læg dem i et ovnfast fad med svesker og timiankviste. Læg andelårerne med skindsiden nedad. Hæld bouillon ved. Stil fadet i ovnen og steg i ca. 1½ time dækket med låg eller folie. Tag låget af og steg videre i en time eller til kødet er mørt og man nemt kan få kødet af benet.  Server kartofler og salat til. 

FOTO: Bjørn Jacobsen for SØNDAG

Ingen kommentarer:

Send en kommentar