mandag den 1. december 2014

2. december Tærte med hakket oksekød



Så er der et bud på dagens middag. Det er med danskernes ynglingskød - det hakkede oksekød. Det tager ikke meget mere end en halv times tid at lave, og så skal den lige i ovnen.

1 løg
2 fed hvdløg
500 g hakket okse med max 10 % fedt
450 g frossen spinat
1 squash
1-2 plader filodej
3 1/2 dl bechamelsovs (hvid mælkesovs) - køb den dog
50 g parmesan

Tænd ovnen på 175 grader.
Pil og hak løg og hvidløg og svits det i en anelse olie. Kom kødet i og brun det. Krydr med salt og peber.Tø spinaten op og knug væden ud af det. Skær squashen i skiver. Læg filodejen i en tærte eller ovnfast form. Hæld kødet over. Dæk med spinat og læg squashen på. Hæld bechamelsovsen over. Krydr med salat og peber. Drys parmesan over. Dæk evt med en plade filodej. Bag tærten i 45 minutter.

Spis råkost til af æbler, gulerødder og rødbeder.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar