Nu er der 12 dage til den store andesteg, så vi kan med rette varme op nu med et lækkert lår.
Andelår med svesker og
hvidløg
4 andelår
Salt,
peber
6
fed hvidløg
100 g svesker
4 timiankviste
4 dl bouillon/ vand
Tilbehør kartofler og rødkålssalat
Tænd
ovnen på 160 grader. Gnid lårene med salt og peber. Pil hvidløgene og læg dem i
et ovnfast fad med svesker og timiankviste. Læg andelårerne med skindsiden nedad. Hæld bouillon ved. Stil fadet i ovnen og
steg i ca. 1½ time dækket med låg eller folie. Tag låget af og steg videre i en time eller til kødet er mørt og man nemt kan få kødet af benet. Server kartofler og salat til.
FOTO: Bjørn Jacobsen for SØNDAG
FOTO: Bjørn Jacobsen for SØNDAG
Ingen kommentarer:
Send en kommentar