tirsdag den 4. november 2014

Hummus nu med græskar


Vi har lavet den røde hummus med rødbede længe, men nu skal der nye grøntsager i hummusen, og det er min ynglingsgræskar der bliver blendet med.

1 portion hummus ca. 250 g
200 g hokkaidogræskar

Skær græskar i mindre stykker og kog dem i saltet vand til de er helt møre. Blend dem med hummusen og smag til med salt og peber.

Opskrift på hummus finder du her:
http://louises-koekken.blogspot.de/2012/08/helt-rligt-hummus.html

lørdag den 1. november 2014

Chokoladekagekugler


Vi skal bruge vores rester! Og i denne uge har vi lidt chokoladekage tilbage, så der er basis for romkugler.
Til en ordenlig romkugle skal man bruge chokoladekage, roulade, citronkage og romessens. Det har jeg ikke til rådighed, så vi laver den med følgende ingredienser.

Mængden af ingredienserne variere meget, afhængigt af chokoladekagen. Så du skal prøve dig frem.

150 g chokoladekage
1 spsk magerkvark, skyr eller smør
1 spsk marmelade
1-2 tsk vanilje
flormelis
havregryn

Blend alle ingredienerne sammen, smag til med sukker, form kugler og rul dem i havregryn.