I dag er der fisk på menuen. OG du bruger bare frossen fisk, hvis du ikke kan finde din fiskehandler.
1 løg
1-2 pærer (et par æbler kan også bruges)
50 g bacon
1 dåse hakkede tomater
1 dl grønsagsbouillon
1 spsk kapers
250 g torskefileter
Salt,
peber
Pil løget og skær i det og
pærerne i både. Skær bacon i terninger. Sauter løg og bacon i olie, hæld pærer,
tomater, bouillon og kapers i og kog op. Læg fisken i og skru ned for varmen. Lad
retten simre i ca. 8 minutter, til fisken er gennemkogt. Smag til med salt og
peber og server ris til.
hej Louise,
SvarSletdet lyder skønt. Heldigvis er det snart torvedag igen og min kusine er der med fiskevognen. Jeg er desværre den eneste i familien der elsker fisk, men kokken bestemmer hvad der kommer på bordet, og de andre må leve med det den dag :-)
mange hilsner
Angelika