mandag den 8. december 2014

8. december dagens ret er færdig på 30 minutter

 


I dag er der fisk på menuen. OG du bruger bare frossen fisk, hvis du ikke kan finde din fiskehandler. 


1 løg
1-2 pærer (et par æbler kan også bruges)
50 g bacon
1 dåse hakkede tomater
1 dl grønsagsbouillon
1 spsk kapers
250 g torskefileter
Salt, peber


Pil løget og skær i det og pærerne i både. Skær bacon i terninger. Sauter løg og bacon i olie, hæld pærer, tomater, bouillon og kapers i og kog op. Læg fisken i og skru ned for varmen. Lad retten simre i ca. 8 minutter, til fisken er gennemkogt. Smag til med salt og peber og server ris til.

1 kommentar:

  1. hej Louise,
    det lyder skønt. Heldigvis er det snart torvedag igen og min kusine er der med fiskevognen. Jeg er desværre den eneste i familien der elsker fisk, men kokken bestemmer hvad der kommer på bordet, og de andre må leve med det den dag :-)

    mange hilsner
    Angelika

    SvarSlet