Skal det være nemt kan du bruge en færdig tomatsuppe. Husk
at købe, de muslinger der er renset.
Muslinger der er åbne, når du køber dem, skal kasseres.
Muslinger der ikke åbner sig efter kogningen skal ligeledes kasseres.
1 kg
blåmuslinger
100 g
chorizo eller salami
1 rødløg
2 fed hvidløg
1 bundt persille
Olie til stegning
1 tsk piment d’Espelette
2 dåser tomater
3 dl
hønsekødsbouillon
Server brød til
Rengør muslingerne. Skær pølsen i skiver. Pil løget og skær
det i tynde både. Pil hvidløgene og skær dem i skiver. Rengør persillen og pil
bladene af. Hak halvdelen og brug resten til pynt. Varm olie op. Vend pølsen, de
to slags løg og piment d’Espelette i olien. Hæld tomater og persille i. Hæld
bouillon i og lad det simre i 10 minutter. Skyl muslinger og hæld dem i retten. Lad det
småkoge i ca. 10 minutter. Suppen kan godt tilberedes før og varmes op før
servering.
Billedet er taget af Bjørn Jacobsen til SØNDAG
Ingen kommentarer:
Send en kommentar