onsdag den 21. november 2012

Schupfnudeln med rosenkålssalat


Efter at have fejret fødselsdag, skal jeg jo også tilbage til hverdagen. Da min hverdag er tysk, kommer der her den skønneste, nemmeste, tyske pastaret. Pastaen skal ikke engang koge!

Til 4-5 personer

2 løg
200 g mager bacon
Olie til stegning
1 kg Schupfnudeln (eller gnocchi)

Evt. champignon flødesauce

Pil løgene og skær dem og baconen i terninger. Varm lidt olie på en pande og sauter løg og bacon et par minutter. Tilsæt nudlerne og vend det rundt i ca. 8 minutter.
Nudlerne kan serveres med champignon flødesauce, eller som de er.

Rosenkål med parmesan passer godt til den lidt fede nudelret.

750 g rosenkål
2 spsk lys balsamisk eddike
Parmesan

Rengør rosenkålene. Hæld dem i kogende vand og kog dem i 3-4 minutter - de skal stadig have den smukke grønne farve og masser af bid. Kom dem under koldt vand og dup dem herefter tørre. Hæld eddike over og riv parmesan over til du skammer dig.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar