Så er jeg der igen med en æbleopskrift. De her muffins er skønne, lader sig fint transportere og holder sig godt pga. yoghurt og æbletern.
Til 20 Stk
225 g blødt smør
150 g sukker
75 g brun farin
2 æg
325 g mel
1½ tsk bagepulver
1 spsk kanel
1 tsk kardemomme
2½ dl yoghurt
3-4 æbler
2 tsk kanel og 1-2 spsk sukker
Tænd ovnen på 200 grader. Rør smør, sukker og brun farin sammen. Pisk æggene i. Bland mel, bagepulver og krydderier og vend det i dejen skiftevis med yoghurt. Skræl æblerne, fjern kernehus og skær dem i små terninger. Vend æbletern i kanelsukker og vend herefter æblerne i dejen. Fordel dejen i muffinsforme og bag kagerne i ca. 25 minutter. Kontroller med en tynd pind om kagerne er gennembagte.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar