Mens vi venter på december er det skønt med billeder af friske råvarer fra Mallorca. Og de flotte citrusfrugter inspirer til en dejlig kyllingeret.
1 kyllingelår med overlår til hver gæst
2 appelsiner
100 g
bacon
1½ dl appelsinsaft
Salt og peber
Frisk timian og rosmarin
Tilbehør råstegte kartofler vendt i olivenolie og spinatsalat
Tænd ovnen på 220 grader. Dup kødet tørt og del det i mindre
stykker. Skær appelsinerne i skiver og baconen i mindre stykker. Løft skindet
på kyllingen og læg appelsin og bacon ind under. Læg kødet i en bradepande
beklædt med bagepapir eller et stort ovnfast fad. Læg overskydende appelsinskiver
og bacon under kødet sammen med timian og rosmarin. Hæld appelsinsaft over.
Krydr med salt og peber. Steg kyllingen i ca. 40 minutter.
Spis spinatsalat med ristede
Ingen kommentarer:
Send en kommentar