Mandag den 16. december
De skønneste kranse
Efter en stille weekend på bloggen, er jeg på bagebanen igen og lægger ud med vanillekranse. Hvis du er i dit romantiske hjørne kan du forme dem som hjerter. Er du i kreahjørnet kan du pynte op med dem - det feder heller ikke!
Efter en stille weekend på bloggen, er jeg på bagebanen igen og lægger ud med vanillekranse. Hvis du er i dit romantiske hjørne kan du forme dem som hjerter. Er du i kreahjørnet kan du pynte op med dem - det feder heller ikke!
190 g
smør
125 g
sukker
250 g
mel
Kornene af 1 vanillestang
1 tsk hjortetaksalt
1 æg
Hak mandlerne fint. Hak smørret i mindre stykker og smuldr
det sammen med sukker, mel, vanille og hjortetakssalt. Rør ægget sammen og hæld
det i dejen sammen med mandlerne. Ælt dejen sammen. Lad den hvile 1 times tid.
Kør dejen igennem en kødmaskine til lange stænger. Form til små ringe. Bag
kagerne i 8-10 minutter til kagerne er lysebrune. Afkøl dem på en rist og
opbevar dem herefter i kagedåser.
Produceret i samarbejde med Nicoline Olsen og vkstockimages.blogspot.com
Ingen kommentarer:
Send en kommentar