torsdag den 12. december 2013

Karamelsmåkager.........uhm

Knasende sprød og smag af karamel



Torsdag den 12. december 
Her er et par fif til dem der har børn med i køkkenet
For at undgå stress, kan det betale sig at tilberede småkagedejen én dag og bage dagen efter.
Børn kan ikke overkomme at bage 5 forskellige slags kager.
Lav en enkelt plade eller to med dem og find så på noget andet.
Børn elsker at stikke kager ud og dekorerer. Så lad dem DOG gøre det!

Karamelkager med korender 

100 g smør
100 g flormelis
1 ½ spsk mørk sirup
150 g hvedemel
10 vrid vanilje på kværn eller 1½ tsk vanilijesukker
50 g korender 

Pisk smør og flormelis sammen. Hæld sirup, mel og vanilje i og saml dejen med korenderne. Del dejen i fire ruller. Rul de enkelte ruller ud i lange flager på bagepapir og læg den på bageplader. Bag i ca. 12 minutter ved 200 grader. Skær kagerne i firkanter lige når de kommer ud af ovnen. Lad dem afkøle på en rist uden bagepapir.
Foto og opskrifter er lavet i samarbejde med Nicoline Olsen og www.vkstockimages.com 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar