Ligger du inde med tips, som du syntes vi kan have glæde af, må du meget gerne dele dem med os her på bloggen eller på facebook.
- Læs opskriften helt igennem og find alle ingredienser frem inden du begynder at bage.
- Alle nævnte krydderier er stødte. Støder man selv sine krydderier, er de meget mere smagfulde end dem man køber stødte.
- De ubagte kager har bedst af at komme på kolde bageplader, ellers flyder de ud.
- Hold godt øje med kagerne hele tiden, der er stor forskel på, hvor hurtigt de er færdigbagte.
- Både ovn og kagernes tykkelse spiller en rolle for hvor hurtigt kagerne er færdige.
- Der er meget stor forskel på ovne, så alle tider er vejledende.
- Lad småkagerne køle af direkte på risten og ikke på bagepapir, hvor de kan risikerer at blive bløde.
- Læg først kagerne i dåser, når de er helt afkølede.
Nøddekager
200 g
sukker
175 g
smør
1 æg
50 g
blandede nødder f.eks. paranødder, valnødder og mandler
Hæld mel, sukker og smør i en foodprocessor og kør til dejen
er grynet. Hæld ægget i og kør til dejen er samlet. Form 2 ruller. Hak nødderne
fint og rul dejen i dem. Læg dem i køleskab til den er gennemkold. Skær
rullerne i skiver og læg dem på en bageplade med bagepapir. Pensl med
sammenpisket æg og drys resten af nødderne over. Bag kagerne i ca. 12 minutter
ved 180 grader.
Også i dag er opskrift og foto lavet i samarbejde med http://stylistnicolineolsen.blogspot.de/og vkstock.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar