10. december
2årige Andrea var meget tilfreds med speltvaflerne og det var resten af gæsterne i øvrigt også. Det er faktisk befriende, at det hele ikke er sukkersødt i december måned. Man kan med fordel servere pesto, ost eller marmelade til vaflerne.
4 æg
5 dl
mælk
250 g
sigtet speltmel
2-4 spsk timian
1 tsk salt
Olivenolie til stegning
Pisk æggene sammen. Hæld halvdelen af mælken i og tilsæt mel
under omrøring. Hæld resten af mælken, timian og salt i. Lad dejen hvile i min.
30 minutter. Pensl vaffeljernet med olivenolie, hæld dej i og bag vaflerne.
Server dem staks.
Opskrift og foto er lavet i samarbejde med Nicoline Olsen og http://vkstockimages.blogspot.dk/.
Opskrift og foto er lavet i samarbejde med Nicoline Olsen og http://vkstockimages.blogspot.dk/.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar