Sødt og salt i én kage. Konfektkage til dem der ikke er til marcipan!
50 g
pistacie
50 g
tranebær
50 g
smør
50 g
sukker
50 g
mel
1 spsk fløde
100 g
hvid chokolade
Tænd ovnen på 200 grader. Hak de to slags nødder og tranebær
groft. Hæld smør, sukker, mel, fløde, nødder og tranebær i en gryde. Varm op
under omrøring til dejen samler sig. Afkøl let og fordel nøddemassen i ca. 24
små forme. Bag dem i ca. 18 minutter til de er lysebrune. Smelt chokoladen over
vandbad eller på radiatoren. Dyp de afkølede kager i chokolade. Opbevar dem i
kagedåser til de skal serveres.
Også i dag er opskrift og foto lavet i samarbejde med Nicoline Olsen og VK STOCK.
Også i dag er opskrift og foto lavet i samarbejde med Nicoline Olsen og VK STOCK.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar