onsdag den 18. december 2013

Florentiner med saltede jordnødder

Onsdag den 18. december


Sødt og salt i én kage. Konfektkage til dem der ikke er til marcipan!

50 g saltede jordnødder
50 g pistacie
50 g tranebær
50 g smør
50 g sukker
50 g mel
1 spsk fløde

100 g hvid chokolade

Tænd ovnen på 200 grader. Hak de to slags nødder og tranebær groft. Hæld smør, sukker, mel, fløde, nødder og tranebær i en gryde. Varm op under omrøring til dejen samler sig. Afkøl let og fordel nøddemassen i ca. 24 små forme. Bag dem i ca. 18 minutter til de er lysebrune. Smelt chokoladen over vandbad eller på radiatoren. Dyp de afkølede kager i chokolade. Opbevar dem i kagedåser til de skal serveres.
Også i dag er opskrift og foto lavet i samarbejde med Nicoline Olsen og VK STOCK. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar