Her i Flensborg må vi i Citti, hvor de sælger fantastiske rensede muslinger eller vente til onsdag hvor vi kan gå på markedet og købe frisk fisk.
Muslinger med et asiatisk tvist
1,5 kg
muslinger
1 kæmpe hvidløg eller 4 almindelige fed
3 fed hvidløg
1 cm
frisk ingefær
1 hel rød chili
4 limeblade
1 lille bundt friske koriander
1-2 dl
Herbamare urtebouillon
1 dåse kokosmælk kan undlades
Rengør muslingerne. De muslinger der er åbne, kan man give
et lille slag. Lukker de sig, er de levende, forbliver de åbne er de døde og
skal kasseres.
Pil hvidløget og skær det, ingefær og chili i tynde skiver. Varm
en rummelig gryde op med bouillon og evt. kokosmælk. Hæld hvidløg, ingefær, chili, limeblade og
halvdelen af koriander i. Hæld muslingerne i gryden. Læg låg på og damp i ca. 8
minutter. Pynt med resten af de friske koriander og server staks.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar