Anledningen til min krops tilstand var en meget hyggelig venindeaften hvor jeg bl.a. serverede disse salater - jeg ved, at det ikke er dem der er skyld i choktilstanden!
Agurksalt med abrikos
1 agurk
250 g cocktailtomater
4 abrikoser
2-3 spsk lys balsamisk eddike
salt og peber
Halver agurken på langs, fjern kernerne med en teske og skær agurken i tynde skiver. Halver tomaterne. Halver abrikoserne, fjern stenen og skær dem i tynde både. Bland det hele sammen, hæld eddike over og krydr med salt og peber.
200 g hvedekerner
4 forårsløg
100 g artiskokhjerter
½ dl græskarkerneolie
2-3 spsk mørk balsamisk eddike
1 spsk sherryeddike
1 potte basilikum
Salt og peber
Kog kernerne møre i letsaltet vand. Rengør forårsløgene og skær dem i tynde skiver og artiskokkerne i mindre stykker. Vend kerner, løg og artiskokhjerter sammen og hæld olie og eddike over. Smag til med salt og peber og vend basilikum i.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar