Hvis man som jeg ikke er til fodbold, kan man jo altid gå op i det der skal spises før, under og efter kampen og her er så mit bud på dekadente fodboldboldsnitter.
Skinke og gedeost
Små stykker ristet rugbrød
blød gedeost
røget (tysk) skinke
oliven kraut
Smør de små stykker brød med gedeost, læg skinken på og pynt med krydderurt.
Fugleleverpostej
2 æg
1 løg
4 fed hvidløg
olie til stegning
2 spsk friske timianblade
350 g kyllingelever
2 spsk mørk eddike
Små stykker ristet rugbrød
oliven Kog æggene hårde og pil dem. Hak løg og hvidløg og sauter det i olie. Hæld eddike på og lad det koge ind. Tilsæt timian og kyllingelever og steg kødet i ca. 10 minutter. Krydr med salt og peber. Afkøl det og blend det hele med æg til en jævn masse. Fordel postejen på brødet og pynt med oliven.
Det der ikke bliver spist til kampen er også godt på brød i morgen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar