Når du har smagt denne rabarberkage, får betegnelsen drømmekage en helt ny betydning.
Inspirationen til rabarberkage med bagt creme kommer fra en café Marinehof i Hamborg.
1 brev bagefast kagecreme
½ l mælk
500 g rengjorte rabarber ca. 800 g urensede
200 g smør
200 g sukker
3 æg
200 g mel
1 tsk bagepulver
1 spsk vanilje
3 spsk sukker til drys
Tilbered kagecremen efter anvisning på emballagen - normalt noget med at hælde den kolde mælk i en skål og så hælde pulveret i under omrøring, hvorefter det skal hvile i køleskabet i 20 minutter.
Tænd ovnen på 180 grader. Rengør rabarber og skær dem i tynde skiver.
Pisk smør og sukker sammen. Rør æggene i et ad gangen. Hæld mel, bagepulver og vanilje i dejen og rør den sammen.
Hæld dejen i en smurt springform, fordel rabarber på dejen og drys sukker over. Fordel cremen øverst på kagen og bag den i ca. 1 time.
Afkøl kagen helt og lad den gerne stå og sætte sig før den serveres.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar