mandag den 7. maj 2012

Byens bedste baguette

Det er Backwerk der bager det gode brød til osten, sandwichen eller suppen. Du kan selvfølgelig også bage selv.


10 g gær
500 ml vand
2 tsk fint salt
Ca. 750 g hvedemel

Rør gæren ud i lidt af vandet. Hæld resten af vandet og saltet i. Ælt mel i til dejen føles let og slipper bordet / skålen. Lad dejen hæve overdækket i køleskab natten over.
Hæld dejen ud på en bageplade med bagepapir og del den i tre (uden at ælte) og form til tre flutes. Lad dem efterhæve i 30 minutter. Bag dem ved 300 grader i 8 minutter, sænk varmen til 200 og bag dem færdig i yderligere 20 minutter. Opbevar de afkølede brød i plasticpose.
Kan din ovn ikke indstilles til mere end 275 grader, kan man bruge varmluft. Og så huske at temperaturen skal ned på 180 grader varmluft, de sidste 20 minutter.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar