uhmmm sagde konfirmanderne, da de smagte kagen....Prøv selv, om det er noget for dig.
Kagen giver cirka 12 stykker
150 g smør
250 g sukker
Kagen giver cirka 12 stykker
150 g smør
250 g sukker
3 æg
3 modne bananer
1 1/2 dl yoghurt
1 1/2 dl yoghurt
250 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 tsk vanillesukker
100 g lys chokolade til børn og unge eller 100 g mørk chokolade til voksne
100 g lys chokolade til børn og unge eller 100 g mørk chokolade til voksne
Tænd
ovnen på 170 grader. Rør smør og sukker luftigt. Pisk æggene i et ad
gangen. Mos bananerne og rør dem i dejen med yoghurt. Sigt mel, bagepulver og vanilje i
og rør dejen sammen. Hæld dejen i en smurt form 28 cm, og bag den i
45 minutter. Stik en pind midt i kagen, er der dej på når den kommer
ud, skal den have 10 minutter mere. Afkøl kagen i formen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar