Ikke så meget snak, blot en god ret.
Frikadellefars
1 fed hvidløg
1 lille løg
500 g hakket kalv- og flæsk
1 æg
1/2 dl mælk
1 spsk mel
1 tsk stødte koriander
salt, peber
Ris til 4 personer
½ agurk
2 gulerødder
1 peberfrugt
2 spsk eddike
1-2 tsk sukker
2 spsk soja
1 tsk friskrevet ingefær
1 tsk tørret chili eller en ½ frisk chili
salt, peber
koriander og peanuts
Hak løg og hvidløg fint og rør det i kødet med æg, mælk, mel og
koriander. Krydr med salt og peber. Form farsen til frikadeller og steg dem i
fedtstof på en pande.
Kog risene efter anvisningen på emballagen.
Skær agurk, gulerødder og peberfrugt i strimler. Rør eddike,
sukker, soja, ingefær og chili sammen og krydr med salt. Vend grøntsagerne i
eddikedressingen og server med ris og frikadeller. Pynt med koriander og peanuts.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar