Super nem og lækker middag på 30 minutter. Spiser du ikke svin er kyllingebryst et dejligt alternativ.
TIP: Er der store frugtstykker i marmeladen, kan man blende den.
500 g
svinemørbrad
1 spsk orangemarmelade
600 g
små nye kartofler
150 g
sorte og grønne oliven i olielage med krydderier
125 g
rucola
olie eddike dressing
Mariner kødet i marmeladen og lad det trække mens du
tilbereder kartoflerne. Skær kartoflerne i mindre stykker og steg dem møre på
en pande i olie med oliven. Det tager ca. 15 minutter. Krydr med peber. Steg kødet
i ca. 20 minutter og lad det trække 5 minutter. Vask rucola, tør den godt, og
vend den i olie og eddike. Skær kødet i skiver og server med kartofler og
rucola.
FOTO: Bjørn Jacobsen til Ugebladet SØNDAG
Ingen kommentarer:
Send en kommentar