tirsdag den 27. maj 2014

Orangemarineret svinemørbrad


Super nem og lækker middag på 30 minutter. Spiser du ikke svin er kyllingebryst et dejligt alternativ.

TIP: Er der store frugtstykker i marmeladen, kan man blende den.

500 g svinemørbrad
1 spsk orangemarmelade
600 g små nye kartofler
150 g sorte og grønne oliven i olielage med krydderier
125 g rucola
olie eddike dressing

Mariner kødet i marmeladen og lad det trække mens du tilbereder kartoflerne. Skær kartoflerne i mindre stykker og steg dem møre på en pande i olie med oliven. Det tager ca. 15 minutter. Krydr med peber. Steg kødet i ca. 20 minutter og lad det trække 5 minutter. Vask rucola, tør den godt, og vend den i olie og eddike. Skær kødet i skiver og server med kartofler og rucola.

FOTO: Bjørn Jacobsen til Ugebladet SØNDAG

Ingen kommentarer:

Send en kommentar