Middagen er klar på 25 minutter. Og hvis du får nogen til at hjælpe dig, kan det gå hen og blive helt hyggeligt.
TIP:Du kan lave dine egne rugbrødscroutons: Steg tynde skiver
rugbrød i olivenolie på en pande og drys salt over.
400 g
kyllingebryst
Fedtstof til stegning
50 g
parmesan
2 hjertesalat
Cesarsalatdressing evt. fra Svansø eller Cardini’s eller
hjemmelavet dressing: ¼ fed hvidløg, 3 spsk olivenolie, 2 spsk citronsaft, 2
tsk worchestersauce
100 g
rugbrødcroutons evt. fra Van Hauen eller Lagkagehuset. kan også købes i større
supermarkeder
Salt og peber
Steg kyllingebrysterne i fedtstof på en pande og krydr godt
med salt og peber. Skær parmesanen i flager og læg dem på en bageplade med
bagepapir. Grill parmesanflagerne i ovnen til de tager farve. Køl dem af på
pladen. Vask salaten og del den i mindre stykker. Pres hvidløget og rør det
sammen med de øvrige ingredienser til dressingen. Smag til med salt og peber. Vend
salaten i dressingen. Pynt med parmesan og croutons og server kyllingekødet
til.
FOTO: Bjørn Jacobsen til Ugebladet SØNDAG
Ingen kommentarer:
Send en kommentar