Det er i den grad suppevejr. Og du skal ikke bevæge dig ud og købe ind til denne suppe - det er alt for farligt-, blot lade dig inspirerer af opskriften og bruge det du har i køleskabet.
Suppe er perfekt restemad. Man kan koge og blende linser, bønner og grøntsager og spæde op med bouillon.
TIP: Til dem der gerne vil have en gul suppe men ikke kan udstå græskar, er de gule linser og gulerødder et godt alternativ.
200 g gule
linser
Suppe er perfekt restemad. Man kan koge og blende linser, bønner og grøntsager og spæde op med bouillon.
TIP: Til dem der gerne vil have en gul suppe men ikke kan udstå græskar, er de gule linser og gulerødder et godt alternativ.
1 pastinak
3 gulerødder
1 løg
1 hvidløg
1 tsk spidskommen
1 spsk stødte koriander
Olie til stegning
1 l
bouillon gerne Habamare
Salt og peber
3 spsk græskarkerner
Friske koriander til pynt
Skyl linserne i flere hold rent vand. Rengør grøntsagerne og
skær dem i små stykker. Sauter grøntsagerne i olie med krydderierne. Hæld
linser og bouillon på og kog i ca. 30 minutter til linserne er møre. Blend
suppen og smag til med salt og peber. Rist græskarkernerne på en varm pande til
de begynder at ”springe”. Pynt suppen med græskarkerner og friske koriander.
FOTO: Bjørn Jacobsen til Ugebladet SØNDAG.
FOTO: Bjørn Jacobsen til Ugebladet SØNDAG.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar