Min tidligere svigerinde ønsker sig inspiration til flere salater, andre vil gerne have inspiration til varmt tilbehør og nogen har vildt brug for ideer til nye hverdagsretter!
Jeg kører i den grad også i ring og laver de samme retter uge efter uge, måned efter måned, blot tilpasset sæsonens råvarer. Så jeg bliver meget inspireret af alle jeres ønsker om retter her på bloggen - så fortsæt bare med ønskelisten..............
500 g grønne bønner
1 dåse artiskokhjerter
50 g feta
2 stilke dild
2 spsk olivenolie
1 spsk eddike
1 spsk sennep
salat og peber
Nip bønnerne og kog dem møre i letsaltet kogende vand - det tager ca. 3 minutter. Hæld koldt vand over og dup bønnerne tørre. Dræn artiskokhjerterne og del dem i både. Rør ingredienserne til dressingen sammen, smag til med salt og peber. Vend bønner og artiskok i dressingen og pynt med dild og feta.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar