Her kan du igen komme af med masser af dine skønne squash og så dele glæden med alle dem du spiser kagen med.
De kogte kerner giver et sejt og anderledes bid til kagen.
Hvis du ikke har bygkerner kan du bruge flere nødder i stedet. Kagen smager også dejligt uden glasuren.
50 g
perlebyg
100 g
tørrede abrikoser
50 g
hasselnødder
500 g
squash
175 g
smør
250 g
rørsukker
3 æg
350 g
mel
1 tsk bagepulver
1 tsk natron
2 tsk kanel
Glasur af
50 g
smør
150 g
flormelis
150 g
mascarpone eller flødeost
2 tsk vanilje
Tænd ovnen på 180 grader. Kog perlebyg møre i rigeligt vand.
Det tager ca. 20 min. Hæld dem i en si og afkøl. Hak abrikoser og nødder groft.
Vask squashene og riv dem fint. Pisk smør og sukker sammen. Rør æggene i et ad
gangen. Bland mel, bagepulver, natron og kanel og rør det i dejen sammen med
squash, abrikoser, nødder og perlebyg. Hæld dejen i en form på ca. 35 cm. gange 30 cm. beklædt med bagepapir og
bag kagen i ca. 35 minutter. Rør ingredienserne til glasuren sammen og fordel
det på den helt afkølede kage.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar