mandag den 29. oktober 2012

Mere pizza

Brug weekendens rester og server en dejlig pizza i aften.

Portionen er til 1 bageplade

Dej af
10 g gær
1½ dl lunt vand
2 spsk olivenolie
1 tsk salt
150 g rugmel
ca. 100 g hvedemel

Fyld
100 g smørbar gedeost eller anden flødeost
6 skiver røget skinke/ bacon
1 løg i tynde skiver
100 g græskar i tynde skiver
75 g revet ost - gerne parmesan

Server kålsalat med olie-eddike dressing til.

Opløs gæren i lidt af vandet og hæld resten af vandet, olie og salt i. Rør rugmel i og ælt hvedemel i til dejen er smidig og slipper bordet. Lad den hæve 1 time. Tænd på ovnen 250 grader. Ælt dejen igennem og rul den ud, så den passer til en bageplade. Smør gedeost på, fordel røget skinke, løg, græskar og ost på dejen og bag den i ca. 12 minutter til den er gylden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar