mandag den 10. februar 2014

Supertærte med grønkål


Den er god lun til aftensmad og perfekt til frokost.

1 rulle tærtedej
150 g løg
2 fed hvidløg
Fedtstof til stegning
450 g hakket oksekød
2 gulerødder
150 g grønkål
3 æg
1½ dl mælk
2 spsk mel
75 g feta

Tænd ovnen på 180 grader. Rul tærtedejen ud og læg den i en tærteform ca. 22 cm. Prik huller i dejen med en gaffel og forbag den i ca. 12 minutter. Pil og hak løg og hvidløg og sauter det i fedtstof. Tilsæt kødet og brun det. Rengør gulerødder og riv dem. Rengør grønkålen og hak den fint. Rør gulerødder og grønkål i kødet og lad det simre et par minutter. Krydr med salt og peber. Rør æg, mælk og mel sammen og rør det i kødet. Hæld kødet i den forbagte tærtedej. Fordel fetaen over og bag tærten færdig i ca. 30 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar