Den er god lun til aftensmad og perfekt til frokost.
1 rulle tærtedej
150 g
løg
2 fed hvidløg
Fedtstof til stegning
450 g
hakket oksekød
2 gulerødder
150 g
grønkål
3 æg
1½ dl mælk
2 spsk mel
75 g
feta
Tænd ovnen på 180 grader. Rul tærtedejen ud og læg den i en
tærteform ca. 22 cm.
Prik huller i dejen med en gaffel og forbag den i ca. 12 minutter. Pil og hak
løg og hvidløg og sauter det i fedtstof. Tilsæt kødet og brun det. Rengør
gulerødder og riv dem. Rengør grønkålen og hak den fint. Rør gulerødder og grønkål
i kødet og lad det simre et par minutter. Krydr med salt og peber. Rør æg, mælk
og mel sammen og rør det i kødet. Hæld kødet i den forbagte tærtedej. Fordel
fetaen over og bag tærten færdig i ca. 30 minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar