Må jeg anbefale at købe en culotte. Her får du et dejligt stykke kød og hvis du skærer den ud i tynde, tynde skiver, og efter billedet som er anvist på emballagen er det mægtigt godt.
1 culotte ca. 1,3
kg
1 tsk salt, 1 tsk peberkorn, 1 tsk sennepskorn, ½ tsk korianderkorn
Tænd ovnen på 200 grader. Skær store synlige sender væk fra
undersiden af stegen. Skær tern i fedtet. Kvas salt, peber, sennepskorn og
koriander i en morder og gnid krydderierne ind i fedtet. Brun stegen i fedtstof
på en pande og steg den videre i ovnen ca. 30 minutter.
Server kødet med rødbedesalater med æble, fennikel-citrussalater osv.
Dagen efter er du klar til salaten på billedet hvortil du skal bruge:
Friske koriander
rødløg
hvidløg
og en dressing af soja, olie, eddike, sukker, hvidløg og ingefær
ristet sesam
Hvis du vil have den varm, lynsteger du kød, løg og hvidløg på panden. Hælder dressing over og pynter med koriander og ristet sesam.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar