Godmorgen kære Læser.
Er du i gang med morgenmaden eller brunchen, så kan du lade dig inspirere af denne skønne æggeret. Har du ikke græskar, kan der varieres med rodfrugter, tomater, squash eller måske fennikel. God søndag.
8 æg
½ dl piskefløde
100 g
hård ost
100 g
græskar gerne hokkaido
Olie til stegning
Salt og peber
Rør æggene sammen med piskefløde. Skær ost og græskar i små
terninger. Varm olie på en stor pande eller flere små. Hæld æggemassen på
panden og fordel græskar og ost på panderne. Krydr med salt og peber. Vend
æggene om, hvis det er muligt og steg færdig. Retten smager også godt afkølet,
så du behøver ikke at lave den, mens gæsterne er der.
TIP: De små pander forhandles af bl.a. af www.butikjespors.dk Kontakt for nærmeste forhandler tlf.
21659128.
FOTO: Bjørn Jacobsen Ugebladet SØNDAG
FOTO: Bjørn Jacobsen Ugebladet SØNDAG
Ingen kommentarer:
Send en kommentar