tirsdag den 1. april 2014
Hakket kød og snittet kål- nu med ramsløg
Sund, slank og ingen onde kulhydrater...........og kun fire ingredienser plus de faste.
Med hensyn til ukrudt hader jeg skvalderkål -også at spise-, og brændenælder drikker jeg kun, hvis jeg virkelig har hævende fingre, men ramsløg det kan jeg lide. Måske er du så heldig at have dem i haven eller altankassen. Hvis ikke må du købe de velsmagende blade.
Til 4-5 personer
½ hvidkål
400-500 g hakket oksekød
salt og 1 tsk tørrede chilikerner
ramsløg
Skær hvidkålen i tynde strimler på mandolinen. Svits kødet i fedtstof på en pande. Hæld hvidkål på og steg til kålen falder sammen. Krydr med salt og chili. Skær ramsløg i strimler og pynt med dem.
Etiketter:
få ingredienser,
hakket kød,
hvidkål,
nem aftensmad,
ramsløg
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar