Har du en vegetarisk dag om ugen? Eller bare en vegetarisk middag. Her er et godt bud på en ret til hele familien.
Til 4 personer
Tid 1 time og 15 minutter
Vegan
Kan naturligvis også tilberedes med komælk, fløde og 2 spsk parmesan, men så er retten ikke vegansk mere - kun vegetarisk.
250 g pasta (uden æg)
500 g frossen spinat350 g blomkål
100 ml sojafløde
Revet muskatnød
Salt, peber
Salt, peber
4 spsk rasp
Kog pastaen al dente efter anvisning
på emballagen.
Tø spinaten op.
Tø spinaten op.
Skær
blomkål i mindre buketter.
Varm olien i en gryde og rør melet ud i det. Hæld varm bouillon i under omrøring. Hæld sojamælk og sojafløde i og varm igennem under omrøring. Smag til med rigelig muskatnød, salt og peber.
Hæld pastaen i et ovnfast fad, hæld blomkål og spinat over og hæld sovsen over til sidst. Drys rigelig med rasp over.
Sæt retten i ovnen og bag den i cirka 35 minutter ved 200 grader. Server retten
varm eller lun med salat til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar