En skøn vegetarret.
Til 4-5 personer
Tid 1 time og 15 minutter
Vegetarisk
250 g pasta
100 g løg
2 fed hvidløg
1/4 blomkålshoved
1 squash
1 aubergine
olie til stegning
1 spsk timian
olie til stegning
1 spsk timian
3 dl bouillon
1 spsk smør
2 spsk hvedemel
300 ml bouillon
500 ml mælk
2 spsk hvedemel
300 ml bouillon
500 ml mælk
Revet muskatnød
Salt, peber
Salt, peber
50 g parmesan
4 spsk rasp
Kog pastaen al dente efter anvisning
på emballagen.
Pil og hak løg og hvidløg. Skær
blomkål, squash og aubergine i mindre stykker. Svits grøntsagerne i olie med timian. Hæld
bouillon over og lad det simre mens du laver sovsen.
Varm olien i en gryde og rør melet
ud i det. Hæld varm bouillon i under omrøring. Hæld sojamælk og sojafløde i og
varm igennem under omrøring. Smag til med rigelig muskatnød, salt og peber.
Hæld pastaen i et ovnfast fad, hæld
grøntsagerne over og hæld sovsen over til sidst. Drys parmesan og rigelig med rasp over.
Sæt retten i ovnen og bag den i cirka 35 minutter ved 200 grader. Server retten
varm eller lun med salat til.
Foto: Gertrud Sabroe Termansen
Ingen kommentarer:
Send en kommentar