mandag den 15. juni 2015

Hindbærkager med lakrids






Er du hoppet med på lakridsbølgen? Hvis ikke kan du springe på her. Kombinationen af lakrids og hindbær er en af de mere vellykkede. Og hvis du ikke tør, så kan du bytte lakridsen ud med vanilje, det fungerer også godt.


75 g blødt smør
75 g lys rørsukker
1 æg
150 g mel
1 tsk bagepulver
2 tsk lakridspulver
1 ½ dl yoghurt f.eks. 1,5 %
200 g friske hindbær

Tænd ovnen på 200 grader.
Pisk smør og sukker sammen. Pisk ægget i. Bland mel, bagepulver og lakridspulver sammen og bland det i dejen skiftevis med yoghurten. Vend halvdelen af bærerne i dejen. Fordel dejen i 8-10 muffinforme og pynt med resten af hindbærrene og bag kagerne i ca. 12 minutter. Afkøl på en rist.  
De små muffin passer perfekt til en picnic. 

Foto og opskrift har været bragt i Ugebladet SØNDAG i uge 24
Foto: Bjørn Jacobsen 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar