Er du hoppet med på lakridsbølgen? Hvis ikke kan du springe på her. Kombinationen af lakrids og hindbær er en af de mere vellykkede. Og hvis du ikke tør, så kan du bytte lakridsen ud med vanilje, det fungerer også godt.
75 g blødt smør
75 g lys rørsukker
1 æg
150 g mel
1 tsk bagepulver
2 tsk lakridspulver
1 ½ dl yoghurt f.eks. 1,5 %
200 g friske hindbær
Tænd ovnen på 200 grader.
Pisk smør og sukker sammen. Pisk ægget i. Bland mel, bagepulver
og lakridspulver sammen og bland det i dejen skiftevis med yoghurten. Vend
halvdelen af bærerne i dejen. Fordel dejen i 8-10 muffinforme og pynt med resten af hindbærrene og bag kagerne i ca. 12 minutter. Afkøl på en rist.
Foto og opskrift har været bragt i Ugebladet SØNDAG i uge 24
Foto: Bjørn Jacobsen
Ingen kommentarer:
Send en kommentar