Der er flere der har efterspurgt opskriften, så den kommer her.
Her er tre kager, det er ca til 10 personer.
TIP: Det vigtigste er at kagen ikke får for meget.
Amalie er på vej med kager til konfirmanderne |
175 g saltet smør
125 g mørk chokolade
250 g sukker, gerne en blanding af almindelig melis og farin
eller rørsukker
1 tsk vaniljesukker
2 æg
1 spsk yoghurt eller kærnemælk
250 g mel
1 tsk bagepulver
50 g chokolade
50 g valnødder
Tænd ovnen på 175 grader.
Skær smør og chokolade i mindre stykker og smelt det over
lav varme i en gryde.
Hæld sukker og vaniljesukker i en røreskål. Pisk æggene i et
af gangen og pisk det skummende. Hæld yoghurten i sammen med chokoladesmørret.
Bland mel og bagepulver sammen og rør det i dejen. Fordel
dejen i en form. Hak chokoladen og pynt kagen med chokolade og valnødder.
Bag kagen i cirka 30 minutter. Hvis du tjekker dejen med
en pind, skal der stadig sidde dej på- men den skal ikke være våd. Afkøl
kagen på en rist, hvis du kan få dem ud af formen er det godt, ellers står den
og bager videre.
Pak den afkølede kage i film eller en plastikpose.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar