Har du ikke mange minutter til at tilberede lækker aftensmad, skal du lave det her. Hvis du ovenikøbet bruger en pose frosne rodfrugter, så tager det ikke meget længere end at åbne en flaske fredagsvin - god weekend.
4 store svinekoteletter
olie til stegning
400 g rødbeder (gerne kogte)
1 tyk skive selleri
3 gulerødder
1 tsk olivenolie
1/2 dl mørk balsamicoeddike
Friske krydderurter f.eks. timian, rosmarin, salvie
Salt, peber, chili
Rengør grøntsagerne og skær dem i mundrette stykker. Steg
grøntsagerne i lidt olie på en pande i ca. 7 minutter. Hæld balsamicoeddike
over og lad det bruse op. Krydr med de friske krydderurter, salt og peber.
Steg kødet i lidt fedtstof, krydr med salt og peber og spis
til grøntsagerne.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar