Når det ser sådan her ud udenfor må man ha' kage. Og det blev til en æblekage toppet med farin.
100 g blødt smør
125 g sukker
2 æg
250 g hvedemel
1 1/2 tsk bagepulver
2 tsk vaniljesukker
ca. 11/2 dl mælk
3 æbler
100 g brun farin
50 g hvedemel
50 g smør
1 spsk kanel
Tænd ovnen på 180 grader.
Rør smør og sukker sammen. Pisk æggene i et af gangen. Bland mel, bagepulver og vanilje sammen og rør det i skiftevis med mælken.
Skær æblerne i tynde skiver og læg dem på dejen. Smuldr farin, hvedemel kanel og smør sammen og fordel det på kagen.
Bag kagen i ca. 45 minutter.
Hvis kagen ikke skal spises samme dag, har den bedst af at blive pakket i en plastikpose. Der holder den sig rigtig godt, hvis du kan holde dig fra den.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar