fredag den 16. januar 2015

Svin med balsamicomarinerede rodfrugter


Har du ikke mange minutter til at tilberede lækker aftensmad, skal du lave det her.  Hvis du ovenikøbet bruger en pose frosne rodfrugter, så tager det ikke meget længere end at åbne en flaske fredagsvin - god weekend.

Kødet kan varieres i det uendelige og det kan grøntsagerne også.

4 store svinekoteletter
olie til stegning

400 g rødbeder (gerne kogte)
1 tyk skive selleri
3 gulerødder
1 tsk olivenolie
1/2 dl mørk balsamicoeddike

Friske krydderurter f.eks. timian, rosmarin, salvie
Salt, peber, chili 

Rengør grøntsagerne og skær dem i mundrette stykker. Steg grøntsagerne i lidt olie på en pande i ca. 7 minutter. Hæld balsamicoeddike over og lad det bruse op. Krydr med de friske krydderurter, salt og peber.
Steg kødet i lidt fedtstof, krydr med salt og peber og spis til grøntsagerne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar