Dette vejr skriger på kage og valget faldt på denne klassiker med skøn glasur.
200 g sukker
200 g blødt smør
3 æg
200 g mel
2 tsk bagepulver
1 tsk vanilje
50 g mørk chokolade
50 g kokos
Evt. ½ dl mælk
Glasur af
100 g mørk chokolade
½ dl fløde
2 spsk sirup
1 spsk kokos
Tænd ovnen på 175 grader. Pisk sukker og
smør sammen. Pisk æggene i et ad gangen. Bland mel, bagepulver og vanilje og
vend det i dejen. Riv chokoladen og bland den og kokos i. Er dejen fast tilsættes ½ dl mælk. Hæld dejen i en smurt, stor tærteform og bag den i ca. 30 minutter. Afkøl kagen i formen på
en rist.
Hak chokoladen groft og smelt den over lav varme i en gryde med fløde og sirup. Hæld glasuren over den afkølede kage og pynt med kokos.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar