søndag den 18. august 2013

Bauern Frühstück

Der er nogen morgener, hvor det er nødvendigt med ekstra meget fedt og salt. Hvor man er ufattelig sulten, selvom man har spist vildt meget. Pudsigt nok er man ligeledes meget, meget tørstig selvom man fik så rigeligt at drikke- kender I det?
Hvis Ja, så er det herligt med en gang Bauern Früstück.


kogte kartofler
bacon
løg
olie til stegning
purløg

1 æg pr person

Skær kartoflerne i skiver og løg og bacon i tern. Varm olie på en pande. Vend bacon et par minutter i olien og tag det af panden. Steg kartofler og løg i ca. 8 minutter og kom så bacon tilbage på panden. Steg 1 spejlæg til hver person og server til kartoffelpanden. Pynt med purløg.

1 kommentar:

  1. Det er en dejlig ret, men jeg har nu aldrig haft lyst til at lave/spise den om morgenen ;-)

    mange hilsner
    Angelika

    SvarSlet