Så er salaten ikke kun tilbehør - men hele hovedretten!
TIP: gider du ikke stege laks kan den udskriftes med røget laks.
600 g
små kartofler
4 små laksefileter ca. 450 g
1 fennikel
1 rødløg
100 g
feldsalat
1 bundt dild
1 glas stenbiderrogn
Dressing
1 spsk citronsaft
1 spsk lys eddike
3-4 spsk olie
2 æggeblomme
Salt og peber
Rengør kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand. Pil
dem. Pisk ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt og peber.
Vend kartoflerne i dressingen og læg dem på et serveringsfad. Dup laksen tør og
steg den på skindsiden til den er netop gennemstegt. Rengør fennikel og løg og
skær begge i tynde strimler. Vask salaten og dup den tør. Arranger laks og
grøntsager på kartoflerne. Hak dilden og drys den over salaten. Server rogn og brød til.
FOTO: Bjørn Jacobsen til Ugebladet SØNDAG
FOTO: Bjørn Jacobsen til Ugebladet SØNDAG
Ingen kommentarer:
Send en kommentar