torsdag den 23. maj 2013

Kyllingesalat med bagte rabarber




En lille rest dit og en lille rest dat - så har du den lækreste middag.
I stedet for at lave de bagte rabarber, kan du bruge kompot og har du ikke brød er kartofler også godt til.


300 g rabarber
125 g sukker
Kornene af ¼ - ½ stang vanilje
300 g stegt kyllingekød
1 sommerspidskål
Dressing af olie, eddike, sennep, honning, salt og peber
Tilbehør ristet brød og gedeflødeost


Tænd ovnen på 200 grader. Rens rabarberne og skær dem i 5 cm store stykker. Vend dem i sukker og vanille og læg dem i et ovnfast fad med bagepapir. Bag dem i ca. 30 minutter til de er møre.
Del kød og salat i mindre stykker og vend det i dressing. Smør brødet med flødeost, kom rabarber på og til sidst kylling.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar