Hvis vejet ikke er til at grille, må man jo holde varmen omkring en dejlig gryderet. Og fryser du rigtig meget, kan du komme ekstra chili i! Velbekomme
1 løg
2 fed hvidløg
2 tsk chiliflager/kerner
Fedtstof til stegning
½ dl sherryeddike eller lign
1 ds hakkede tomater
2½ dl bouillon
1 ds chilibønner
1 ds kikærter
Sukker, salt og peber
Pil og hak løg og hvidløg og sauter det i en gryde med
chili. Hæld eddike over og lad bruse op. Hæld tomaterne og bouillon på og lad
det simre 10 minutter. Blend saucen. Dræn bønner og kikærter og hæld dem i
saucen. Smag til med sukker, salt og peber.
1 lille løg
2 fed hvidløg
5 stilke persille
1 æg
1 tsk chili
450 g
hakket oksekød
Salt
Fedtstof til stegning
200 g
chorizopølse
Servering brød og persille til pynt
Pil og hak løg og hvidløg fint. Pil bladene af persillen og
hak dem ligeledes fint. Bland de to slags løg, persille, æg og chili i kødet og
krydr med salt. Form farsen til små boller og steg dem i fedtstof. Skær pølsen
i skiver og steg den med i de sidste par minutter. Server kødboller og chorizo
med tomatsauce til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar