onsdag den 7. oktober 2015

Salte vafler a la pizza med pesto



De her vafler er perfekte til morgenmad eller brunch

Nem
10 minutter tilberedning, 30 minutter hvile, 20 minutters bagning.
10 vafler
tilbehør pesto, røget skinke, rucola, comtéost

4 æg
500 ml mælk
175 g hvedemel
75 g fuldkornshvedemel
1 tsk bagepulver
2 spsk timian
1 spsk hakket rosmarin
1 tsk oregano
1 tsk salt
Olivenolie til stegning

Pisk æggene sammen. Hæld halvdelen af mælken i og tilsæt mel og bagepulver under omrøring. Hæld resten af mælken, krydderurter og salt i. Lad dejen hvile i 30 minutter. Pensl vaffeljernet med olivenolie, hæld dej i og bag vaflerne. Server dem staks.

Pesto
Nem
En lille skål
10 minutter

20 g frisk basilikum
75 ml olivenolie
25 g revet parmesan
1 fed hvidløg
25 g hasselnødder
2 tsk citronsaft
salt, peber


Hæld alle ingredienserne i et blenderglas og blend pestoen sammen. Smag til med citronsaft, salt og peber. 

Foto: Gertrud Termansen Sabroe til Flensborg Avis den 2. oktober

Ingen kommentarer:

Send en kommentar