mandag den 8. juli 2013

Grill veninde grill


Så bliver der tændt op i de små haver. Og det er ikke kun i grillen men også for kreativiteten af marinader, salater, kartoffelretter.....eller mangler du inspiration til din marinade? Så kommer der et par bud i løbet af ugen.

Vi lægger ud med lam, men marinaden kan også bruges til oksekød. Har du ikke tid til at marinere kødet, kan du pensle med marinaden undervejs i grilningen.


1 bundt friske koriander
1 rødløg
1 spsk honning
Saft og skal af 1 lime
½ tsk chilikerner
2 spsk olivenolie
Salt og peber
4-8 lammekoteletter

Hak korianderblade og løg fint og bland det med de øvrige ingredienser. Smag til med salt og peber. Hæld halvdelen af marinaden i en frysepose, læg koteletterne i posen og mariner kødet i ca.1 time. Dup kødet tørt og gril det. 
Server den anden portion marinade til kødet sammen salat og nye kartofler..

FOTO: Bjørn Jacobsen for SØNDAG

Ingen kommentarer:

Send en kommentar