Jeg har kombineret lidt af det hele i denne skønne suppe. Der er lidt Bali, lidt Indien og lidt Italien i suppen og så har jeg ristet det helt fantastiske Korn an Korn rugbrød- så er der serveret.
1 kg gulerødder
2 løg
2 fed hvidløg
1 spsk olie
2 tsk karry
1 spsk mørk eddike
1 brik tomatkoncentrat
7½ dl Herbamare bouillon
1 dåse kokosmælk
Salt og peber
Rugbrød og friske koriander
Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Pil og hak løg og hvidløg og sauter dem i olie med karry. Hæld eddike på og tilsæt gulerødderne. Rør lidt rundt og hæld tomat og bouillon i. Kog gulerødderne møre, hæld kokosmælk i og blend suppen. Smag til med salt og peber. Rist brødet og server koriander til.
Lagkagehuset har et rugbrød der hedder 70%, det er nok det, der kommer nærmest på det fantastiske rugbrød fra Kloster Bäckerei her i Flensborg.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar