Hverdagskylling |
Til 4 personer
4 kyllingefileter
Olie til stegning
4 fed hvidløg
300 ml tør italiensk hvidvin
50 ml citronsaft
2 sardelfileter
100 g oliven uden sten gerne i krydderolie, med fyld eller lign.
2 spsk kapers
sukker, salt og peber
Frisk persille og basilikum
Dup kødet tør med køkkenrulle. Varm olien på en stor pande og brun kødet. Tag kødet af panden. Pil hvidløget og skær det i skiver. Vend hvidløget på panden, hæld hvidvin og citronsaft på og lad det simre i 5 minutter. Læg kødet tilbage på panden og lad det stege, under låg i ca. 10 minutter. Hak sardelfileterne og kom dem på panden med oliven og capers. Lad det simre færdig i ca. 5 minutter, smag til med sukker, salt og peber. Pynt med persille og basilikum. Server dem med ...............
Lynkartofler |
750 g kartofler
1 spsk olivenolie
1 tsk timian
½ tsk chilikerner
Salt og peber
Frisk oregano til pynt og god smag
Tænd ovnen på 225 grader eller 200 grader varmluft. Rengør kartoflerne og skær dem evt. i skiver. Hæld olie, timian og chili i en skål, krydr godt med salt og peber og vend kartoflerne rundt, så de alle bliver smurt ind i olie. Hæld kartoflerne ud i en bradepande belagt med bagepapir. De må kun ligge i et lag. Bag dem i ca. 20 minutter. Pynt med frisk oregano.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar